vissza a kezdőlapra Hüvelyi orgazmus??
dr. Pándy Mária
 
M
a
g
y
a
r
 
S
z
e
x
o
l
ó
g
i
a
i
 
T
á
r
s
a
s
á
g

Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nőktől a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az előző barátnőjüknek volt.

Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nők hüvelyében 1000x kevesebb érzőideg végződés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nők ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát??

Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az előjáték fontosságát! Hiszen a nők szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdődik és a csiklóingerléssel fejeződik be. Az orgazmus végső soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nő szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely.

A férfiak szeretik azt hinni, hogy az ő nemi szervük okozza a nőknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

 
Hogyan renováljuk házasságunkat? Vissza a Cikkek főoldalára Immunrendszer - lelki vezérlettel