vissza a kezdőlapra Tóth Kristóf István
szexológus, életvezetési tanácsadó
 
M
a
g
y
a
r
 
S
z
e
x
o
l
ó
g
i
a
i
 
T
á
r
s
a
s
á
g

Bemutatkozás

Tóth Kristóf István vagyok, szexológus, tanácsadó.

Mivel igyekszem minden területen tájékozódni, már tanulmányaimmal is sok oldalról ismertem meg az Életet.

  • Piarista Gimnáziumban fejeztem be középiskolai tanulmányaimat kitűnő hittan érettségivel
  • A Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola Parapszichológiai karán szereztem meg első diplomámat.
  • Eközben a Gundel Károly Vendéglátóipari iskolában Szakács szakmát tanultam, gyakorlataim alatt megismerve a vendéglátóipar másik oldalát is.
  • Számítástechnikai programozóként Windows NT/98/Xp Unix/Linux felhasználói és rendszer-adminisztrátori, valamint számítógép-szerelői jogosítványokat szereztem, hogy a technika világában is fejlesszem ismereteimet.
  • A Tan Kapuja Buddhista Főiskola keretein belül és azokon kívül átfogó vallásbölcseletet, japán történelmet és kultúrát, anatómiát és kórélettant, valamint a buddhista pszichológiát sajátítottam el.
  • Sokat tanulhattam olyan hírességek közelében, mint Lux Elvira, Mohás Lívia, Pándy Mária, így nem csoda, ha egyéb pszichológiai tanulmányaim mellett leginkább szexológusként segítek másoknak.
  • Számos egyéb tanfolyamot is végeztem, hogy szinte bármilyen téren szakértő segítséget nyújthassak.
  • Több közhasznú egyesületnek és alapítványnak is segítettem társadalmi munkában, művészet és vidékfejlesztés mellett a Magyar Szexológiai Társaság titkára is voltam.
  • Magánemberként mélyen elmerültem az asztali és élő szerepjátékok, valamint az internet és cyberszex világában is, hogy e két, sokaknak talán ismeretlen szubkultúrában is segíthessek boldogulni.

Fontosnak tartom a dolgok megismerését, a történések megértését, és az egyensúlyba hozott, boldog életet. Igyekszem szellemileg, fizikailag, energetikailag és lelkileg is feltárni a problémák forrását, valamint a lehetőségekhez mérten közel teljes körű megoldást javasolni.

Az élet bármely területén, bármely kérdésben szívesen segítek megtalálni a megoldást, és szükség esetén a megfelelő szakember felé irányítani az engem felkeresőket.

Tóth Kristóf István

Elérhetőség

Telefon:

06-20-323-35-56

E-mail:

Levélírás

Város:

Tiszaroff

Régebbi publikációk

Cikkek:

 
  Vissza a tagok listájához