vissza a kezdőlapra Molnár Tamás
szexuál-pszichológus
 
M
a
g
y
a
r
 
S
z
e
x
o
l
ó
g
i
a
i
 
T
á
r
s
a
s
á
g

Bemutatkozás

1986-ban végeztem a pszichológia szakon. Utána pszichiátriai osztályokon és ambulanciákon dolgoztam. 5 éve már csak magánpraxist folytatok, egy személyes vállalkozásomban, Hűvösvölgyben, a II. kerületben.

16 éves koromban olvastam Szilágyi Vilmos és Buda Béla "Párválasztás - A partnerkapcsolatok pszichológiája" könyvét. Egyetértettem szellemével, és úgy éreztem, ehhez még tudnék néhány fejezetet írni. Felmerült már akkor bennem, hogy szexuálpszichológiával, szexuális problémák kezelésével milyen jó lenne foglalkozni. Később Lux Elvira "Szexuálpszichológia" című könyve erősített meg, hogy erre az útra lépjek. Elvégeztem az ELTE pszichológia szakát. Közben évekig jártam Lux Elvira szexuálpszichológiai speciálkollégiumára, és szexuálterápiás gyakorlataimat nála töltöttem a II. Női Klinikán. Beülhettem terápiás óráira és gyakorlati tapasztalatokat szereztem. Egy szakdolgozatot és a diplomamunkámat is a szexuális funkciózavarok témakörében írtam. Jelentkeztem a Pszichiátriai Társaság által meghirdetett pszichoterapeuta képzésre, melyet Szilágyi Vilmos vezetett. Párterápiákkal is megismerkedtem. Ezt 1987-re elvégeztem. 22 év óta foglalkozom szexuálterápiával, párterápiával.

Hivatásomnak érzem, hogy szexuális, párkapcsolati problémákban segítsek, valamint, hogy fejlesszem a szexuális kultúrát.

A szexuálterápiáim 4 pilléren állnak:

  • Dinamikus - analitikus feltárás és értelmezés
  • Masters és Johnson féle szexuálterápia (ezen nagy hangsúly szokott lenni)
  • Egyéb viselkedésterápiás technikák házi feladatokkal
  • Kognitív terápia

Természetesen egyénre és tünetre szabottan ezek relatív hangsúlya változhat.

Hívjon bizalommal!

Molnár Tamás

Elérhetőség

Telefon:

06-70-215-54-55

E-mail:

molnar@t-online.hu

Város:

Budapest II. kerület, Hűvösvölgy

Fontosabb publikációk

Könyv:

  • Szexbajok. A szexuálpszichológus tanácsai
    JPPRESS, Nyíregyháza, 2004.

Cikkek:

További információ

A http://www.szexterapia.hu weboldalamon sok konkrét információt talál a különböző szexuális működési zavarokról példákkal, esetismertetésekkel, megoldási tippekkel.

 
  Vissza a tagok listájához