vissza a kezdőlapra Kincses Györgyi
tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs tréner
 
M
a
g
y
a
r
 
S
z
e
x
o
l
ó
g
i
a
i
 
T
á
r
s
a
s
á
g

Bemutatkozás

Kincses Györgyi, tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs tréner vagyok.

1992-ben fizika-technika szakos középiskolai tanárként végeztem Debrecenben, a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Már akkor nagyon érdekelt a pszichológia, szakdolgozatomat is ebben a témában írtam. Majd a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, személyiség- és klinikai pszichológia specializációval megszereztem pszichológusi diplomámat. Utána az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán folytattam tanulmányaimat, és tanácsadó szakpszichológusi diplomát kaptam, krízis tanácsadás specializációval. Szakmai ismereteim bővítése érdekében szexuálpszichológusi képzést, NLP practitioner, TA tanfolyamot, autogén training módszer specifikus képzést és trénerképzőt is végeztem. A Magyar Pszichológiai és a Magyar Szexológiai Társaságnak is tagja vagyok.

Segítséget tudok nyújtani szexuális és párkapcsolati gondokkal küzdőknek, foglalkozom férfi és női szexuális funkciózavarok okainak feltárásával és kezelésével. Egyéni életvezetési gondok megoldásán kívül álláskereséssel, pályaválasztással és módosítással, karrier tanácsadással kapcsolatos problémái rendezésében is segíthetek. Megtanulhatja velem az autogén tréning (relaxáció) módszerét is.

Abban tudok segíteni, hogy megtalálja az egyensúlyt a magánélet és a munka között, így kiegyensúlyozott, harmonikus életet élhessen.

Kincses Györgyi
 
  Vissza a tagok listájához