vissza a kezdőlapra Bede Zsuzsanna
klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus
 
M
a
g
y
a
r
 
S
z
e
x
o
l
ó
g
i
a
i
 
T
á
r
s
a
s
á
g

Bemutatkozás

Standovárné Bede Zsuzsanna klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus vagyok.

1983-ban nappali tagozaton végeztem el az ELTE pszichológia szakát. Dr. Lux Elvira és Dr. Buda Béla tanítványaként már 1984-ben szexuálpszichológusi oklevelet szereztem, majd 1987-ben klinikai szakpszichológusi szakvizsgát tettem. A Magyar Szexológiai Társaság alapító tagja vagyok, valamint tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak is.

Dolgoztam a szakma sok területén: Országos Ideg- és Elmegyógyászati Intézet, SOTE Bőr- és Nemibeteg-Gondozó Intézet, Újpalotai Családsegítő Központ, Zsámbéki Tanítóképző Főiskola, ELTE Tanárképző Főiskola.

Klinikusként szakvizsgám megszerzése óta folyamatosan magánrendelést is folytatok, melyben az általános pszichés zavarok mellett elsősorban a párkapcsolati és szexuális problémák kezelésével foglalkozom.

1994 óta folyamatosan fejlődő média-kapcsolatokkal rendelkezem: felvilágosító előadások (magnószalagra rögzítve) a Stúdió 10 szervezeti keretein belül, saját tanácsadó telefon-vonal, ismeretterjesztő írások különböző újságok hasábjain, az Ifjúsági Magazin "Test-szerelem" című levelezési rovatát vittem 2000. júliusáig. A rádió és televízió különböző csatornáira szívesen és rendszeresen hívnak meg vendégnek és szaktanácsadónak egyaránt.

A 2001-ben alakult Bedestan Tanácsadó cégünk keretében működő Pár- és Szexterápiás Ambulanciánk vezető pszichológusaként dolgozom.

Budapesten, zuglói házunkban élek férjemmel és három gyönyörű gyermekemmel.

Bede Zsuzsanna

Elérhetőség

Telefon:

(06-1) 221-83-36,
06-30-327-20-39

E-mail:

info@bedestan.hu

Város:

Budapest XIV. kerület

Fontosabb publikációk

További információ

www.szexhelp.hu

 
  Vissza a tagok listájához