vissza a kezdőlapra Bálint Éva
pszichológus
 
M
a
g
y
a
r
 
S
z
e
x
o
l
ó
g
i
a
i
 
T
á
r
s
a
s
á
g

Bemutatkozás

„Onnan tudod, hogy szeret valaki, hogy szabadabbnak érzed magad vele, mint amikor egyedül vagy.”

/Jean-Paul Sartre/


Több, mint egy évtizede dolgozom pszichológusként. Gyerekkorom óta érdekel a pszichológia, azt hiszem, már akkor is „pszichológus” voltam bizonyos értelemben. Hiszen – ahogy Lux Elvirától hallottam – a pszichológiát nem az egyetemen lehet megtanulni, erre születni kell. Ennek ellenére folyamatosan képzem magam, például végeztem hipnoterápiás tanfolyamot az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél. Számomra az első igazi szakmai élményt ez a képzés jelentette. Itt tapasztaltam meg, hogy milyen hatékonyan lehet felhasználni a módosult tudatállapotot a gyógyításban. Tanultam önismereti tanfolyamot vezetni, család- és rendszerfelállító terapeuta képzéseken vettem részt külföldi oktatók vezetésével, a gyászfeldolgozás segítését célzó kurzusokat hallgattam a Hospice Alapítvány szervezésében. A szexuálpszichológiát és a funkcionális meddőség pszichoterápiás kezelését Dr. Lux Elvira egyéni tanítványaként sajátítottam el, Elvira személyes felkérésére. Ezen kívül számos alternatív képzésben is volt részem, melyek hatással vannak gondolkodásomra, szakmai nézeteimre. Azonban a legmélyebb tudást a lélekről három gyermekem születése és nevelése során szereztem, szerzem.

Szemléletem integratív jellegű, a módszerek a segítséget kérő személy és a probléma függvényében alakulnak. Az egyéni üléseken a klienssel közösen megkíséreljük feltárni a problémák gyökerét, a tünetek hátterében meghúzódó tudatos és tudattalan folyamatokat, és ezek terápiás jellegű átdolgozásán keresztül jutunk el a problémák megoldásához.

A személyes konzultációk a XI. kerületben, a Hengermalom úton telefonon előre egyeztetett időpontban történnek. Ha a személyes találkozás nem megoldható, skype tanácsadásra is van lehetőség.

Bálint Éva

Elérhetőség

Telefon:

 06-30-688-83-67

E-mail:

evabalint11@gmail.com

Város:

Budapest

További információ

www.elet-jatek.hu

 
  Vissza a tagok listájához